Schoonheids-, pedicure- en massagesalon

Retour producten webshop

Binnen 14 dagen na ontvangst mag u zonder opgaaf van reden uw bestelling retourneren, daarvoor dient u eerst een mail te sturen naar janinesbeautyplace@live.nl

Retourneren kan alleen indien het product ongeopend is en niet beschadigd.

Wij verwerken de retourzending zo snel mogelijk nadat deze bij ons binnen gekomen is en storten het betaalde bedrag van de geretourneerde items terug naar de rekening waar de betaling vandaan is gekomen. 

Retourkosten zijn voor de koper.

Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. Deze termijn gaat in na de 14 dagen wettelijke bedenktijd. Hierna heeft Janine’s Beautyplace 14 dagen de tijd om het bedrag terug te betalen. Een defect of beschadigd ontvangen product dient direct na ontvangst per e-mail te worden aangemeld op janinesbeautyplace@live.nl o.v.v. naam en ordernummer.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via janinesbeautyplace@live.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

 

Contact

Janine's Beautyplace
Bloemhofweg 16
8072 DW Nunspeet

T. 06-10406546
E. janinesbeautyplace@live.nl

KvK. Harderwijk 50464876