Schoonheids-, pedicure- en massagesalon

Weleda Facials

Welk merk wordt er tijdens de Facials gebruikt:
Ik werk met Weleda tijdens de Facials. 

Worden er altijd dezelfde producten gebruikt:
Tijdens iedere behandeling ( ook al kom je elke 4-6 weken ) doe ik een huidanalyse. Ik kijk hoe de huid is op dat moment. De huid is continu in werking en kan dus per maand anders zijn en dan worden er dus andere producten gebruikt. Maar wel ten alle tijden met Weleda.

Waarom wordt er geen scrub of peeling gebruikt tijdens de facial:
De huid heeft een zelf herstellend vermogen van de huid. Als je goed voor je huid zorgt en de oorzaak van onzuiverheden kunt opsporen, kom je tot de werkelijke oplossing. Overmatig productie van de hoornlaag, talg en zweet is een overactiviteit en verstoring van de huid. Dit kan meerder oorzaken hebben. Daarom stimuleer ik de huid niet extra door middel van een scrub of peeling, maar willen we de huid aansporen om weer een gezonde balans terug te vinden met passende adviezen en natuurlijk gezichts- en lichaamsverzorging. De conditie van de huid zal verbeteren wanneer je de adviezen opvolgt en de juiste verzorging gebruikt.
Er wordt wel gebruikt gemaakt van een reinigend masker. Dit is witte leem met een passend reinigingsproduct. Witte leem heeft van nature een diep zuiverende  en kalmerende werking, is zuurstofrijk en maakt de huid heerlijk zacht. 

Laat je mij alleen liggen tijdens de inwerking van een masker: 
Nee, tijdens het masker heb je een keuze uit een heerlijke hoofdhuidmassage, voetmassage of arm/handmassage. Ook kun je kiezen voor Reiki.

Ik wil graag mijn wimpers laten verven tijdens een facial:
Dit kan, ook is het mogelijk om je wenkbrauwen te laten verven of bijv. je bovenlip te laten harsen. Bij de tarieven staat welke upgrade je kunt doen en wat de kosten daarvan zijn. Alleen bij een Booster behandeling kan dit niet gedaan worden.

Een aantal tip om de behandeling ontspannen te ondergaan:
* Zorg voor loszittende kleding, knellende kleding ligt niet ontspannen
* Doe thuis al zoveel mogelijk sieraden af
* Zorg dat je make-up minimaal is als je plaats neemt in de behandelstoel

Ziet mijn huid er na de behandeling egaal uit:
Na de behandeling kan je huid soms wat rood zijn doordat er bijv. gerstekorrels of mee-eters zijn weggehaald. Het kan ook gebeuren dat er een aantal dagen na een behandeling ineens een ontsteking/puistje verschijnt, dit is een normale reactie, maar je verwacht het natuurlijk niet. Het ontstaat doordat de huid gestimuleerd is tijdens de behandeling en deze gaat nu zijn werk doen. Probeer er zoveel mogelijk vanaf te blijven, lukt dat niet, ontsmet de plek dan goed alvorens uit te drukken.
Drink ook veel water. Sowieso altijd goed voor je hele lijf om voldoende te drinken maar na een behandeling is het van belang om er goed op te letten, alle afvalstoffen kunnen dan goed afgevoerd worden.

Welke frequentie voor het ondergaan van een Weleda Facial:
Het beste is om tussen de 4-6 weken terug te komen voor een behandeling. 

Welke facial massage wordt er gegeven:
Je kunt kiezen om de klassieke massage te ondergaan maar je kunt ook kiezen voor 1 van de boosters of een Gua Sha massage. Dit zal tijdens de behandeling overlegd worden.

 

 

 

 

Contact

Janine's Beautyplace
Bloemhofweg 16
8072 DW Nunspeet

T. 06-10406546
E. janinesbeautyplace@live.nl

KvK. Harderwijk 50464876