Schoonheids-, pedicure- en massagesalon

Weleda Facials

Tijdens de Weleda Facials wordt er uitsluitend met de producten van Weleda gewerkt.
De behandelingen starten altijd met een verwarmde voetpakking. Dit om op te warmen en om de behandeling ontspannen te beginnen. 
Vervolgens kijk ik naar de huid en stel een paar vragen over de huid, allergieën, huidproblemen en wat je graag verbetert wilt hebben aan de huid.
De producten worden ten alle tijden aangepast aan wat de huid op dat moment nodig heeft. 
Maskers worden op maat gemaakt, Weleda heeft geen kant- en klare masker. Dit maakt de behandeling speciaal.

Tijdens de behandeling kun je een deelbehandeling erbij kiezien, bijv. epileren, verven of harsen. Voor meer informatie, zie de tarievenlijst.

Een aantal tip om de behandeling ontspannen te ondergaan:
* Zorg voor loszittende kleding, knellende kleding ligt niet ontspannen
* Doe thuis al zoveel mogelijk sieraden af
* Zorg dat je make-up minimaal is als je plaats neemt in de behandelstoel

Na de behandeling kan huid soms wat rood zijn doordat er bijv. gerstekorrels of meeëters zijn weggehaald. Het kan ook gebeuren dat er een aantal dagen na een behandeling ineens een onsteking/puistje verschijnt, dit is een normale reactie, maar je verwacht het natuurlijk niet. Het ontstaat doordat de huid gestimuleerd is tijdens de behandeling en deze gaat nu zijn werk doen. Probeer er zoveel mogelijk vanaf te blijven, lukt dat niet, ontsmet de plek dan goed alvorens uit te drukken.
Drink ook veel water. Sowieso altijd goed voor je hele lijf om voldoende te drinken maar na een behandeling is het van belang om er goed op te letten, alle afvalstoffen kunnen dan goed afgevoerd worden.

 

Contact

Janine's Beautyplace
Bloemhofweg 16
8072 DW Nunspeet

T. 06-10406546
E. janinesbeautyplace@live.nl

KvK. Harderwijk 50464876