Schoonheids-, pedicure- en massagesalon

Over mij

Ik ben Janine Visser-Bos. Ik ben 37 jaar en run sinds 2010 mijn schoonheidssalon Janine's Beautyplace.
Ik ben getrouwd en samen hebben we 2 leuke dochters.

In 2004 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Mijn werkervaring heb ik bij een aantal verschillende bedrijven opgedaan, van instituten tot aan beautyfarms, alvorens ik Janine's Beautyplace oprichtte. In 2010 heb ik de stap genomen om met mijn opgedane kennis mijn eigen schoonheidssalon op te starten. En met succes. 

De vakdiploma's visagie heb ik in 2005 behaald en in 2006 pedicure. 
Verder zijn in er in de loop van de jaren certificaten bijgekomen, waaronder Collagen en Tone Booster, Japanse Gezichtsmassage, Chinese voetmassage.

Verder ben ik sinds februari 2023 troste eigenaresse van Luisterkind By Jola. Op energetisch niveau leg ik contact met jou ziel, ik vertaal alles op papier voor jou en jij hebt je handvatten, inzichten en tips waar je mee aan de gang om bepaalde patronen, blokkades en angsten op te lossen. 

Ook kan ik het jou leren wat inhoud dat ik Luisterkind Trainer ben. 

Lees op https://www.byjola.nl/ meer over Luisterkind.

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven bijscholen, daarom er komen jaarlijks nieuwe behandelingen en diensten bij. 

Mijn doel in de salon is om diegene weer als herboren uit de salon te laten stappen, totaal ontspannen. Maar ook wanneer je huidproblemen hebt, om deze samen te verbeteren.

Kijk gerust verder op mijn site en schroom niet om vragen te stellen.

 

Contact

Janine's Beautyplace
Bloemhofweg 16
8072 DW Nunspeet

T. 06-10406546
E. janinesbeautyplace@live.nl

KvK. Harderwijk 50464876