Schoonheids-, pedicure- en massagesalon

Luisterkind

Luisterkind, ja en? Hoor ik je denken.
Luisterkindwerker ben ik sinds februari 2023.
Wat ben ik trots daarop.
Sinds oktober 2023 geef ik opleidingen daarin. Met andere woorden, ik kan jou opleiden tot Luisterkindwerker

Maar wacht even, laat ik je eerst even vertellen wat Luisterkind is. 

Eerst even wat praktische zaken. 
Je kunt via deze website Luisterkind inplannen. Nu is dit een dienst die ik online uitvoer met jou. Je hoeft dus niet naar mijn salon en ook niet ervoor thuis te blijven zitten als ik ga afstemmen. Wil je een Luisterkind - afstemming inplannen, ga naar de online afspraken en voer een willekeurige datum in. De rest volgt via de mail en ik neem contact met je op.

~ Oké en dan neem ik je nu mee in de wereld van Luisterkind ~

Luisterkind is een methode waarin ik afstem op jou energie, op zielenniveau. 
In de energie maak ik contact met jou of je kindje.


Jouw ziel heeft alle antwoorden in zich. Ons brein blokkeert soms, er is ons dingen geleerd vanuit opvoeding, we trekken ons dingen aan van wat anderen zeggen en vinden. Dan kun je je soms afvragen wat nu echt maakt wie jij bent. 
Maar gelukkig heeft en weet jouw ziel alles, daar zit alles in opgeslagen en met die diepere laag maken wij als Luisterkindwerker contact. 
Ontzettend bijzonder, elke keer weer als ik een afstemming verstuur. of een mini afstemming maak. 
Het past bij jou, je leest echt over wie jij bent en alle blokkades die bij je horen.  Je ziel vertelt de oplossing, geeft de handvatten mee aan jou en geeft je tips en inzichten. 

Soms worden we door de ziel meegenomen naar een vorig leven, soms naar een jeugdtrauma en soms zijn er auralifters bij je blijven plakken. 
Het kan allemaal naar voren komen en van te voren kunnen wij dit niet aangeven waar een gesprek toe leidt. 


Afstemmen kun je vergelijken met het zoeken van een radiofrequentie. Wanneer de goede frequentie gevonden is, kan de zender ontvangen worden. 
Als Luisterkindwerker pikken wij die signalen op en maken contact.

Een afstemming gebeurt op afstand. Via naam, foto en geboortedatum.
Je hoeft dus niet naar mijn praktijk te komen. 
De aanvraag en de afstemming, alles gaat via de mail.
 
Ontzettend fijn, want je hoeft niet alles te vertellen aan mij.
Als het om je kindje gaat, hij of zij hoeft niet mee naar de praktijk. Er worden geen lastige vragen gesteld en ze worden niet uit hun veilige omgeving gehaald.

Je hebt dus geen reistijd en reiskosten. Ook al woon je in het buitenland, afstemmen kan altijd, hoe ver je ook weg zit. We kunnen grenzeloos ver weg werken.
Daarnaast is er alle tijd voor een gesprek die ik heb met jou of je kindje op energetisch niveau. Er zit geen volgende wachtende in de wachtkamer. Ik ben pas klaar als alle vragen zijn beantwoord en jouw ziel ook alles heeft vertelt wat jij op dit moment kwijt wilt.  

Ook wordt er niet vastgelegd welke dag en tijdstip de afstemming gedaan wordt, je hoeft er dus niet voor te gaan zitten. 
Je krijgt binnen 2 weken nadat ik alle gegevens die ik nodig heb van je, heb mogen ontvangen, je afstemming via de email.

Afstemmen gebeurt in de energie. Ik maak contact met jou ziel of die van je kindje. 
Je merkt het niet als ik afstem op jou of kindje. 
Je merkt misschien wel gelijk het positieve van een afstemming, beter slapen, geconcentreerder, een last die van je schouders valt bijvoorbeeld.

Tijdens een afstemming neem ik de vragen mee die jij gesteld hebt. Er wordt gekeken naar oplossingen voor de problemen die er zijn. Er wordt gezocht naar de antwoorden op de vragen van jezelf of van je kindje. Ook worden er tips en handvaten meegegeven zodat jij of je kindje en jullie gezin verder kunnen.
Je kunt een afstemming aanvragen om bijvoorbeeld diepere antwoorden te krijgen, om te weten waar je staat in je leven of hoe je kinderen denken over het leven. 

Wat ik dus doe tijdens een afstemming is luisteren. Luisteren naar jou, naar jou ziel of die van je kindje. 
De ziel heeft geen blokkades. 
Alle antwoorden zitten al in je. En tijdens het luisteren ga ik jou of je kindje helpen om daar te komen waar het heen wil.
Ik bepaal het dus niet. Dat doet de ziel van jou of van je kindje.

De gehele afstemming komt van A tot Z op papier te staan. Hierdoor kun je het vaker teruglezen. Het gebeurt wel eens dat je bepaalde dingen niet gelijk begrijpt maar later het kwartje wel valt. Of wanneer er veel emoties vrij komen, je het later nog eens leest en je het dan anders leest.

Je mag alle vragen stellen die je hebt voor jezelf of voor je kindje. Er zit geen maximum aan. Ik neem alle vragen mee in het gesprek maar de ziel bepaalt op welke vragen er antwoorden worden gegeven. Ik streef er wel naar om op alle vragen antwoorden te krijgen. 


Je kunt dingen vragen over:
* Slaapproblemen
* Huilen
* Driftbuien
* Concentratieproblemen
* Lichamelijke klachten en chronische ziektebeelden
* Psychische problemen
* Wie ben ik
* Hoe om te gaan met bijvoorbeeld ADHD, ADD en noem maar op

Ook vragen over wat je zoekt in een partner of wat voor werk bij je past. 
Vragen of je wel op de goede weg zit met hoe je je leven leidt op dit moment. 
Het kan allemaal. Twijfel je over bepaalde vragen of weet je geen vraag maar kun je het alleen verwoorden in een verhaal? Dan help ik je mee met er vragen van te maken, deze overleg ik met je voordat ik aan de afstemming begin. 

Graag ontvang ik bij een aanvraag voor een afstemming naast de vragen, informatie over de thuissituatie, problematiek van thuis of school, voorgeschiedenis. Hierdoor kan ik de vragen specifieker meenemen. Bij een aanvraag krijg je van mij alle informatie, vraag ik welke informatie ik van jou nodig heb zoals een foto, naam en geboortedatum.

 

Ja, ik wil een Luisterkind - afstemming aanvragen.

Een afstemming is voor iedereen. Ja, iedereen. 

* op fysiek of geestelijke vlak
* voor je relatie
* voor je trauma die je eerder in je leven hebt meegemaakt
* om om te gaan met je gevoeligheid
* om de dag door te komen
* om met conflicten om te gaan
* om met de gedachtes in je hoofd om te gaan

* hoe om te gaan met je kindje/kleuter/puber
* voor slaapproblemen 
* driftbuien
* je kinderen die ruzie maken met elkaar
* zindelijk worden
* kindje te laten zijn wie hij / zij is
* waar komen allergieën vandaan

Een afstemming kun je aanvragen voor jezelf of voor je kindje. 
Is je kind tussen de 10 en de 18 jaar dan zal hij / zij zelf toestemming moeten geven zodat jij een afstemming kan aanvragen.

Je kunt dus ook voor je baby'tje vanaf 8 weken. Baby's moeten de overgang van de baarmoeder naar de ‘ buitenwereld ’ nog verwerken. 
Je kindje mag eerst even rustig landen. Ook kunnen de emoties bij jou en je partner nog hoog zitten. 

Ben je zwanger? Ook dan kun je al een mooie afstemming ontvangen van jou baby in jouw buik. 

Wil je gebruik maken van een levensbrug afstemming of voor iemand met een beperkte of helemaal geen communicatie? 
Zij kunnen zelf geen toestemming geven ook al zijn ze 10 jaar of ouder. Ik zal dan altijd vragen hoe de situatie is om te beoordelen of ik de afstemming ga doen.

Wil je gebruik maken van een kinderwens afstemming? Dan kun je of alleen voor jezelf een afstemming aanvragen of met je partner samen. Je partner moet hierbij wel toestemming geven.

Na een aanvraag ontvang je van mij een begeleidend schrijven. Hierin staat informatie over de afstemming, er staat in wat ik nodig heb van je en hoe de betaling voldaan kan worden. Nadat ik alles binnen heb van je ontvang je binnen 2 weken jou afstemming, tenzij anders staat aangegeven.

Ja, ik wil een Luisterkind - afstemming aanvragen.

Contact

Janine's Beautyplace
Bloemhofweg 16
8072 DW Nunspeet

T. 06-10406546
E. janinesbeautyplace@live.nl

KvK. Harderwijk 50464876